Saturday, January 7, 2017

~ Laila Fabrika ~Assalamualaikum semua..

Petang-petang macam ni bosan duduk saja, padahal paper final isnin ni paper core tapi boleh dok buat relaks lagi. Sebab kan bosan tak tahu nak study apa. Nak cita sikit pasal Laila Fabrika.

Bagi orang-orang yang selalu dok cari-cari kain atau ada buat shawl ke apa mesti tahu kan pasal Laila Fabrika ni. Laila Fabrika ni famous dengan kain. Aku pun mula kenal Laila Fabrika waktu aku start jual shawl dulu. Dulu waktu buat shawl kan dok search pasal kain semua. Dok tengok jenis kain la,kualiti kain la jadi jumpa la dengan Laila Fabrika ni. Tapi waktu zaman tu Laila Fabrika tak jual untuk meter yang sikit lagi,time tu jual dalam kuantiti meter yang banyak. Jadi waktu tu bagi yang baru nak mula bisnes dgn modal yang sikit agak susah la. 

Tapi.. Penghujung tahun 2016 hari tu Laila Fabrika mula memperkenalkan website diorang untuk pembeli yang nak membeli secara meter yang boleh dibeli dalam kuantiti meter yang sikit macam 1 meter ka kan. Diorang memperkenalkan dengan nama Laila Textile. Jadi semua orang dapat beli kain di Laila Fabrika. Sekarang dah tamat dah promosi free shipping..Tapi kan boleh lagi nak dapat free shipping tau... Dengan pembelian RM100 dan keatas layak dapat free shipping.. Jadi kakak2 yang don buat shawl sendiri boleh beli dekat Laila Fabrika ni. Mudah tau, tunggu depan rumah ja kain dah sampai tau. Tak perlu keluar start enjin kereta semua. Lagi satu sekarang ni Laila Fabrika tengah buat promosi. Rugi kalau tak grab ..Kakak2 Boleh tengok di website Laila Textile untuk tengok jenis-jenis kain dan cara pembelian. Okay selamat shopping semua. =)

No comments:

Post a Comment